Bekijk hier onze nieuwe menukaart

Beste Klanten,

Welkom in onze leuke en aangename Brasserie!

Om onze service te bevorderen en de wachttijden te verkorten, vragen wij u beleefd om vanaf 6 personen (excl. Kinderen) de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel.

Wij aanvaarden bankcontact en (visa en mastercard vanaf 150 € dit wegens te grote kost).

Opgelet al onze gerechten kunnen sporen bevatten van allergenen, bent u ergens allergisch voor gelieve dit te melden aan onze garçon of dienster, zodat deze het nodige kan doen samen met de keuken om de samenstelling van onze gerechten aan te passen!

Bent u iets vergeten voor uw kleine spruit, geef ons een seintje wij hebben alles op voorraad van pampers, doekjes, flesje enz … ook hebben wij een grote speeltuin en springkasteel ter beschikking voor de kinderen, gelieve wel mee toezicht te houden, wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen.

U kan bij ons ook terecht voor: lentefeesten, communies, doopfeesten, recepties, wandelgroepen, rouwmaaltijden, trouwfeesten, noem maar op voor elke gelegenheid kunnen wij een aangepaste formule voorzien!

Wij danken u voor het begrip en wensen u een aangenaam etentje toe

Het Gerstenhof-team.

Bekijk hier ons volledig Menu

Reacties zijn gesloten.