Seizoenssuggesties Lente 2019

Suggestie Menu

 

Glaasje Maison of een bijhorend biertje met amuse 

 

*** 

Aspergeroomsoep met gebakken coquilles 

 

*** 

Kabeljauw met ratatouille groenten, chateau aardappel en garnalensaus 

 

Of
 

Lamskroontje met champignons op griekse wijze, lookaardappel en koriandersaus    

 

*** 

Marabeau taartje met witte chocolade en pistache ijs    

 

*** 

Koffie of thee 

 

Menu aan 48 euro per persoon 

 

Suggesties

 

Voorgerechten: 

Asperges op Vlaamse wijze           15,00 

Asperges met gerookte zalm en gepocheerd eitje           18,00 

Aspergeroomsoep met gebakken Coquilles            12,00  

Hoofdgerechten: 

Kabeljauw met ratatouille groenten, chateau aardappel en garnalensaus            25,00 

Lamskroontje met champignons op Griekse wijze, lookaardappels en een koriandersausje           30,00 

Nagerechten: 

Mirabeau taartje met witte chocolade en pistache ijs             10,00 

Sabayon van het seizoen(2pers)            10,00 

Opgelet! Bent u allergisch, meld het ons, de samenstelling van de gerechten kan gewijzigd worden! 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.